LIVE TEXT | Război în Ucraina. Dmitri Medvedev estimează o creștere a prețului gazului până la 5.000 de euro

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Dmitri Medvedev estimează o creștere a prețului gazului până la 5.000 de euro

Este a 187-a zi de la începutul războiului în Ucraina. Fostul președinte rus, Dmitri Medvedev avertizează că prețul gazului va ajunge la 5.000 de euro per mia de metri cubi.

Dmitri Medvedev

UPDATE 05:50 Gazul va ajunge la 5.000 de euro până la finalul anului, avertizează Medvedev

Vicepreședintele Consiliului de Securitate rus Dmitri Medvedev avertizează că prețul gazului va crește considerabil până la finalul anului. El a estimat că prețul va depăși 5.000 de euro per mia de metri cubi de gaz.

Din cauza faptului că preţul gazelor a crescut, ajungând la 3.500 de euro per mia de metri cubi, sunt nevoit să revizuiesc în sus costul așteptat, care va ajunge la 5.000 de euro până la sfârșitul lui 2022”, a scris Medvedev pe canalul său Telegram.

UPDATE 03:00 Zelenski a avut o ședință secretă cu șefii din apărare și servicii

Președintele ucrainean Volodimir Zelenskia i-a chemat, duminică, pe oficialii din apărare și securitate. La întâlnire au luat parte șefii forțelor armate, din Ministerul Apărării Interne, dar și oficiali ai serviciului ucrainean de securitate, potrivit Digi24.

UPDATE 00:00 Explozii puternice în Lugansk

Mai multe explozii puternice au fost raportate în regiunea Lungask, potrivit Kiev Independent. Guvernatorul regiunii Lugansk, Serhii Haidai, a declarat că bombardamente au avut loc la o unitate agricolă locală ce a fost folosită ca bază militară rusă.

Mai multe puncte de control rusești bombardate de forțele ucrainene, la Herson

Forțele armate ucrainene au lovit elemente ale Armatei 35 rusești, potrivtit declarațiilor comandamentului operațional sud al Ucrainei. Armata rusă ar fi pierdut 11 lansatoare de rachete, mai multe vehicule blindate și un obuzier autopropulsat Msta-S.

Rachetă venită dinspre Belarus a lovit în nordul Ucrainei

O rachetă rusească a lovit infrastructura militară din regiunea Rivne, aflată în nordul ucrainei. Rachetele ar fi venit dinspre granișa cu Belarus, aflată în apropiere, dar nu au fost oferite mai multe detalii, potrivit Euromaidan Press.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia